Vacanţa de iarnă

Eram acasă, în vacanţa de iarnă, stând în faţa computerului fiind plictisit de orice îmi oferea internetul. M-am gândit să caut un joc RPG pe care să-l joc mai mult timp. Astfel am găsit SAMP-ul. Totuşi, SAMP nu are un singur server, ci este doar un patch. După recomandarea unui prieten, am încercat să intru pe RedzMax. Ce avea să fie RedzMax? Un simplu server (asta în condiţiile în care era şi primul). Am căutat şi alte servere româneşti pe care să-mi omor timpul. Toate erau mult prea simple, mult prea asemănătoare şi cu un staff recalcitrant. Totuşi, RedzMax nu avea aşa ceva. RedzMax era ceva unic, având un gamemode pe care doar l-aş fi visat şi un personal săritor.

Serverul dispune de un canal pentru începători, unde au posibilitatea de a solicita ajutor. Dar cine oferă ajutor? Un staff activ ales cu grijă e mereu disponibil să ajute jucătorii noi în rezolvarea problemelor, atât tehnice cât şi teoretice (preţurile maşinilor, levele optime, joburi, etc.). Toate serverele pe care le-am „colindat” nu au avut aşa ceva. Dar, ce m-a impresionat cel mai mult a fost exprimarea personalului. Fiind o persoană care publică diferite articole despre diferite lucruri, am rămas uimit să văd că aceste persoane nu aveau probleme în exprimarea corect gramaticală. În plus, majoritatea foloseau şi diacritice când îi ajutau pe cei noi.

Dar asta e singura parte din staff? Nicidecum. A doua parte, mai importantă, este alcătuită din stafful de admini. Ei se asigură de bunăstarea funcţionării serverului . Ce include asta? Ei se asigură că nimeni nu trişează folosind coduri sau programe ilegale, dar şi organizează deseori evenimente cu premii în bani. Am rămas complet uimit.

Serverul dispune de un sistem de facţiuni, 15 mai exact. Totodată statisticile online nu lipsesc acestui server, pagina web având un design atractiv. Asta este RedzMax RPG. O comunitate bine gândită cu un server de SAMP bine făcut. RedzMax – Let the gammedon begin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *